Mike Hagerty

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mike Hagerty

Friends-acteur Mike Hagerty overleden

|
|

Laatste update:

De Amerikaanse acteur Mike Hagerty is overleden. Hagerty speelde een kleine rol in de populaire comedy Friends, als conciërge Treeger die het leven van de hoofdrolspelers af en toe moeilijk maakte.

Hagerty was typisch zo’n acteur die je van gezicht kent, maar niet precies weet waarvan. Hij speelde kleine rollen in veel speelfilms (waaronder Wayne’s World, Red Heat en Speed 2) en talloze series. Recent had hij een grote rol in de HBO Max-comedy Someone Somewhere. Het bekendst werd hij als conciêrge Treeger, die het soms aan de stok kreeg met Rachel in Friends. Zo gaat het tegenwoordig met alle hoofdrolspelers uit de populaire comedyserie.

De conciërge had de speciale eer om het allerlaatste personage te zijn dat in Friends werd genoemd. Rachel had beloofd dat iedereen zijn sleutel bij meneer Treeger zou achterlaten. 

Vaarwel, Mr. Treeger en Gunther

Het is de tweede Friends-acteur die in korte tijd overlijdt. Eind vorig jaar stierf James Michael Tyler (Gunther) aan de gevolgen van prostaatkanker. Vanwege zijn ziekte liet hij ook verstek gaan bij de populaire Friends-reüniespecial op HBO.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Mike Hagerty overleed op 67-jarige leeftijd. De hele reeks Friends kun je checken op HBO Max.

Lees verder