Frank en Rogier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank en Rogier
BN'ers

Frank en Rogier definitief gescheiden: 'Ik mag weer flirten'

|
|

Laatste update:

De soap rondom Frank Jansen en Rogier Smit -bekend als het (toen nog) hilarische duo van Paleis voor een Prikkie- lijkt tot een einde te komen. De twee zitten al lange tijd in een ingewikkelde vechtscheiding en ze zijn vandaag onder toeziend oog van de rechter in Den Haag officieel gescheiden. 

''Wij zijn zeventien jaar samen geweest en het waren intensieve jaren'', vertelt Frank buiten de rechtbank aan RTL Boulevard. Het iconische tv-duo vechten er via rechtszaken goed op los. Vorige week vertelde Frank aan De Telegraaf dat hij hoopt op een goede afwikkeling van de intense scheiding. ”Als ik mijn advocaat mag geloven, kan ik ervan uitgaan dat de rechter zal instemmen met mijn aanvraag om van Rogier te scheiden. Ons huwelijk heeft geen enkele toekomst meer.Hij vertelde ook dat Rogier 10.000 euro per maand aan alimentatie zou eisen

Weer flirten

Dat verzoek is nu ook goedgekeurd en het verzoek om alimentatie te ontvangen is afgekeurd. Dat betekent dat twee hun eigen weg zullen inslaan. Waar Rogier niet openstaat voor een reactie op de uitspraak, is bij Frank de opluchting van het gezicht af te lezen. ''We kunnen nu allebei andere dingen gaan doen'', vertelt hij aan Boulevard. ''Weet je wat nu zo fijn is? Ik heb het gevoel dat ik weer een beetje mag gaan flirten!'' 

Bekvechten

Wat Rogier wel heeft gekregen uit de rechtszaak is niet duidelijk. Volgens Veronica Superguide-columnist Rob Goossens heeft de rechter hem duidelijk gemaakt dat hij die 10.000 euro wel op zijn buik kon schrijven. De twee vlogen elkaar al bijna in de haren door de rechtszaak over de voogdij van hun hondje Coco en volgens Rob hebben de twee zelfs nu nog lopen bekvechten over ski's. Hij verwacht daarom ook niet dat de twee ooit nog samen op televisie te zien zijn. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder