Frank Jansen en Rogier Smit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Jansen en Rogier Smit
BN'ersOphef

Frank Jansen: ‘Rogier Smit eist 10.000 euro alimentatie per maand’

|
|

Laatste update:

De vechtscheiding tussen Frank Jansen en Rogier Smit lijkt eindelijk afgewikkeld te kunnen worden. Volgens Frank wil Rogier daar echter wel een ‘torenhoge alimentatie’ aan overhouden.

Frank en Rogier gaan scheiden

Frank Jansen en Rogier Smit, die een tijdje een fenomeen waren dankzij Paleis voor een Prikkie, zijn toe aan de definitieve afwikkeling van hun huwelijk. “Tenminste, daar ga ik vanuit”, zo vertelt Frank aan De Telegraaf. ”Ik vind het welletjes. Ik wil niet langer met Rogier getrouwd zijn. Er moet ook een einde komen aan deze vechtscheiding. Als ik mijn advocaat mag geloven, kan ik ervan uitgaan dat de rechter zal instemmen met mijn aanvraag om van Rogier te scheiden. Ons huwelijk heeft geen enkele toekomst meer.

'Dat is absurd'

Frank heeft zich voorgenomen zich ‘soepel en vriendelijk’ op te stellen tegen Rogier. Of dat andersom ook zo zal zijn… Volgens Frank wil Rogier pas scheiden als de rechter hem een torenhoge alimentatie toekent! “Hij wil dat ik hem maandelijks tienduizend euro ga betalen. Hij vindt dat hij daar recht op heeft, omdat hij ’door mij zonder inkomsten is komen te zitten’. Dat is absurd. Als hij wíl, kan hij heel goed in zijn eigen onderhoud voorzien.

'Een leuker mens geworden'

Frank en Rogier hebben op dit moment geen contact. “De keren dat ik hem nog heb gezien, vroeg ik me af hoe het mogelijk is dat ik zo lang getrouwd met hem ben geweest. Natuurlijk heb ik mooie herinneringen aan mijn tijd met hem, maar de laatste jaren was het niet leuk meer. Thuis hadden we voortdurend meningsverschillen. We zaten niet meer op één lijn”, zo vertelt Frank. “Inmiddels voel ik me prima in m’n eentje. Dat ik de knoop heb doorgehakt en de scheiding heb aangevraagd, heeft me goed gedaan. Mijn vrienden zeggen dat ik een leuker mens ben geworden.

Frank en Rogier zouden laatst op date voor Eating with my Ex: Going Dutchmaar helaas ging dat feest uiteindelijk niet door.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder