Floor Jansen in Beste Zangers op NPO 1

Veronica Superguide logo
Floor Jansen in Beste Zangers op NPO 1

Kijkers diep onder de indruk van Floor Jansen in Beste Zangers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Nightwish-zangeres Floor Jansen blies gisteren opnieuw kijkers van hun stoel met alwéér een geniaal optreden in Beste Zangers. Ze coverde 'Mama' voor Samantha Steenwijk en dat maakte diepe indruk. 

De metal-zangeres zorgde vorige week nog voor een wervelende start van het programma. Haar mede-kandidaten (deze zangers doen dit seizoen allemaal mee) zaten na afloop van haar optreden met traanoogjes te klappen. Iedereen mocht overigens voor Samantha Steenwijk zingen - het was tenslotte háár avond. 

Floor Jansen in Beste Zangers

Kijkers raken niet uitgepraat over haar verpletterende performance. Sommigen noemen Floor zelfs als ideale Songfestival-kandidaat om Nederland te vertegenwoordigen in Rotterdam. Een en al lof dus. Kijk maar:

Samantha Steenwijk

Jan Smit en de zangers zetten Samantha Steenwijk gisteren vol in de schijnwerpers. En dat legt haar geen windeieren. Direct na de uitzending op NPO 1 gingen veel kijkers allerlei songs van haar kopen. "Ik ben door het dolle!", schrijft Samantha op twitter. Ja, dat snappen we wel: ze staat opeens met 6 nummers in de hitlijsten! 

Beste Zangers is elke zaterdag om om 20:25 te zien op NPO 1!

Lees verder