Flikken Rotterdam seizoen 4

Veronica Superguide logo
Flikken Rotterdam seizoen 4

Bam! Flikken Rotterdam seizoen 4 vanaf 13 september te zien

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het vierde seizoen van de populaire politieserie Flikken Rotterdam zal vanaf 13 september te zien zijn op NPO 1, zo maakte AvroTros vanmiddag bekend. Opnieuw zien we Huub Stapel’s Hein Berg en zijn team korte metten maken met boeventuig in de havenstad.

Superhandig overzicht van Flikken Rotterdam-verhaallijnen

Een hele grote verrassing is deze premièredatum niet, aangezien het tweede en derde seizoen van deze succesvolle spin-off van Flikken Maastricht de afgelopen twee jaar ook steeds in september begonnen. Mocht je je afvragen hoe het nou allemaal weer zat, dan biedt AvroTros uitkomst: de omroep heeft een superhandig overzicht van de verhaallijnen gepubliceerd. Ook handig voor nieuwe kijkers!

Relletje

Flikken Rotterdam was vorige maand nog het middelpunt van een klein relletje toen The Passion-acteur Edwin Jonker liet weten dat hij het niet vindt kunnen dat de boeven in de serie vaak donker zijn, terwijl de agenten vaak blanke acteurs zijn. Hiernaar gevraagd wees Huub Stapel deze kritiek van de hand door er op te wijzen dat Ruurt de Maesschalck nota bene zijn baas speelt in de serie.

Lees verder