Flikken Rotterdam, vijfde seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Flikken Rotterdam, vijfde seizoen

Flikken Rotterdam krijgt vijfde seizoen!

|
|

Laatste update:

Fans van Flikken Rotterdam opgelet! AVROTROS heeft zojuist bevestigd dat de reeks een vijfde seizoen krijgt.

De opnames van Flikken Rotterdam gaan - uiteraard geheel coronaproof -  in februari van 2021 van start. Als alles volgens planning verloopt, zullen de nieuwe afleveringen dan vanaf het najaar te zien zijn.

Alle vaste castleden

Wie even bang was dat zijn favoriete acteur of actrice niet terugkeert, kan vanaf nu weer opgelucht ademhalen: alle vaste castleden maken namelijk in het vijfde seizoen hun comeback! Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Huub Stapel, Ortál Vriend en Cees Geel moeten dus binnenkort weer aan de bak. Lees hier maar gauw hoe het voor ze allemaal alweer eindigde.

Donderdag 3 december: de virtuele Superguide pubquiz!

Flikken Maastricht

Het najaar van 2021 laat misschien nog even op zich wachten, maar gelukkig hoef je je in de tussentijd niet te vervelen. Vanaf 8 januari zijn Angela Schijf en Victor Reinier namelijk ook weer terug voor het vijftiende seizoen van de originele reeks Flikken Maastricht. Weet Eva de mensenhandelaren van zich af te schudden en ontsnapt onze favoriete rechercheur Wolfs op tijd aan het vuur? Bekijk hier alvast een sneak peek.

Flikken Maastricht is vanaf 8 januari 2021 te zien op NPO1. Het vijfde seizoen Flikken Rotterdam verschijnt in het najaar van 2021.

Lees verder