Flikken Maastricht

Veronica Superguide logo
Flikken Maastricht

Flikken Maastricht sowieso nog drie jaar door!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen gaan nog niet met pensioen! AVROTROS heeft vandaag bekendgemaakt dat de populaire politieserie Flikken Maastricht sowieso nog drie seizoenen doorgaat.

Flikken Maastricht is op dit moment al de langstlopende Nederlandse dramaserie en voorlopig blijft dat zo. AVROTROS maakte via Youtube bekend dat de serie er nog minstens drie reeksen aan vastplakt.

Flikken Maastricht startte in 2007 en de politieserie trekt al vijftien seizoenen lang een slordige 2 miljoen kijkers. Terecht, want de mix tussen spannende politieonderzoeken en kleine, menselijke verhalen zit enorm goed in elkaar.

Win het weekend van je dromen!

Hoofdrolspeler (en soms regisseur) Victor Reinier is enorm verheugd met de verlenging van drie seizoenen in één keer. “Ik vind het geweldig! Dat betekent dat we ons kunnen voorbereiden en verheugen op mooie, spannende én lange verhaallijnen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Tegelijkertijd wordt er ook gewerkt aan een vijfde seizoen van de spin-off Flikken Rotterdam. De opnames zijn al afgerond en het is de bedoeling dat de reeks op 27 augustus verdergaat op NPO1. Fans waren een beetje benauwd omdat het vorige seizoen uit 2019 stamt, maar voorlopig hoeven ze zich nergens druk om te maken.

Lees verder