Wolfs en Eva in Flikken Maastricht

Veronica Superguide logo
Wolfs en Eva in Flikken Maastricht

Victor Reinier belooft 'beste seizoensopening ooit' voor Flikken Maastricht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het vijftiende seizoen van Flikken Maastricht gaat morgen van start en dat mag je niet missen. Victor Reinier gelooft namelijkdat de opening weleens hoge ogen kan gaan gooien. 

"Ik denk de beste seizoensopening tot nu toe", schemert hij al door bij entertainmentprogramma RTL Boulevard. Dat belooft wat na zoveel seizoenen! 

Gunfactor

Volgens de acteur is er dan ook niets geks aan dat schepje spanning er bovenop. "Het is niet Flikken, het is Flikken Maastricht. Het samenwerken met zo'n omgeving maakt het heel rijk", licht hij alvast een tipje van de sluier op. "De verhalen zijn spannend, dus het is altijd weer uitvogelen: wie is de boef? Je mag meedenken en tegelijkertijd mag je mee hopen, want je kent Eva, Wolfs, Romeo en Marion inmiddels. De gunfactor is zeker een onderdeel van het succes."

Hoe loopt de cliffhanger af?

Het vijftiende seizoen gaat door waar het veertiende seizoen is geëindigd en dat was nogal wat. Beide hoofdkarakters vechten namelijk nog altijd voor hun leven: Wolfs werd vastgebonden achtergelaten in het brandende pand van Lies DeWulf en Eva werd met andere vrouwen op transport gezet naar het Midden-Oosten, waar ze straks als slaaf wordt verhandeld. Hoe komen ze hier nu weer uit?

Bekijk snel de trailer hieronder! 

Het vijftiende seizoen Flikken Maastricht is vanaf 8-1 wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO1.

Lees verder