Flikken Maastricht krijgt vanavond andere uitzendtijd

Fans zitten er iedere week weer klaar voor: de nieuwste aflevering van Flikken Maastricht. Eerder sprak Veronica Superguide al met Victor Reinier over het succes van de hitserie. Ook Angela Schijf wil nog lang niet stoppen met Flikken. Maar vanavond moeten kijkers scherp zijn, want Flikken wordt op een andere tijd uitgezonden dan normaal.

Angela Schijf en Victor Reiner in Flikken Maastricht
© AVROTROS

Kijkers hoeven niet helemaal afscheid te nemen van hun favoriete politieserie, de derde aflevering is gewoon te zien om 21.47 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Schaatsen

Waarom zou NPO in godsnaam de kijkcijfertrekker op een ander tijdstip uitzenden? Victor Reinier en Angela Schijf moeten wijken voor schaatsen. De WK Afstanden om precies te zijn. Er is een tv-registratie van de ploegenachtervolging en de 500 meter.

Bloedstollend

Maar vlak hierna is Flikken Maastricht gewoon weer te zien. Gelukkig maar, want het belooft weer een bloedstollende aflevering te worden. Wolfs en Eva onderzoeken een schuttersfeest dat is omgeslagen tot een waar bloedbad. Marion en Romeo krijgen te maken met een groep kinderen die jeugdzorg ontwijken.

Flikken Maastricht is vanavond eenmalig om 21.47 uur te zien op NPO 1.