The CW pakt uit! Nieuwe first look trailers voor: Batwoman, Nancy Drew én Katy Keene

  The CW pakt uit! Nieuwe first look trailers voor: Batwoman, Nancy Drew én Katy Keene

Is het soms al Sinterklaas? The CW dropt gewoon fonkelnieuwe first look trailers voor drie(!) van hun aankomende series! Kijk snel mee naar Batwoman, Nancy Drew en Katy Keene.

Batwoman

Begin dit jaar mochten we jullie officieel vertellen dat het nichtje van Batman haar eigen serie krijgt! Het eerste seizoen moet nog in première gaan, maar toch is er al een hoop om te doen geweest… In Batwoman zien we namelijk voor het eerst een openlijk lesbische superheldin in een eigen serie. De showrunner en hoofdschrijfster van Batwoman is trouwens niemand minder dan Caroline Dries, die eerder ook al The Vampire Diaries schreef en produceerde.

Nancy Drew

Nancy Drew houdt zich met hele andere dingen bezig dan de meeste van haar leeftijdsgenoten… Ze lost namelijk misdaden op in haar woonplaats Horseshoe Bay, Maine. Als haar moeder plotseling overlijdt, zweert ze haar passie echter af... Totdat ze zelf verdachte wordt in een moordzaak! Om haar naam te zuiveren, wordt Nancy gedwongen om toch weer een misdaad op te lossen. Dat blijkt echter niet zo simpel. Zou er iets bovennatuurlijks aan de hand zijn?

Katy Keene

Een paar weken geleden lieten we jullie weten dat de eerste draaidag van Katy Keene een feit was. Het kon dus nooit heel lang duren voordat we wat bewegende beelden mochten aanschouwen! En vandaag is het dus zover: de Riverdale spinoff laat voor het eerst zien hoe de modeontwerpster in de dop en Josie McCoy (juist, de frontvrouw van Josie and the Pussycats) het in New York proberen te maken.

Helaas kunnen we jullie nog niet vertellen hoe en wanneer je deze series van The CW in Nederland kunt kijken. We houden jullie echter maar wat graag op de hoogte!