Eerste draaidag voor Riverdale spinoff Katy Keene is een feit!

Eerste draaidag voor Riverdale spinoff Katy Keene is een feit!

We vertelden je eerder al dat er een tweede Riverdale spinoff in de maak is. Na The Chilling Adventures of Sabrina is het nu wachten op Katy Keene. Vandaag voegen we beeld bij woord: de eerste draaidag voor deze nieuwe serie is namelijk een feit!

New York, New York

Katy Keene wordt gespeeld door Lucy Hale, oftewel Aria uit de serie Pretty Little Liars. De actrice liet op Twitter weten dat de cast de eerste draaidag voor de Riverdale spinoff erop heeft zitten. De serie gaat over Katy Keene, een modeontwerpster in de dop die de balans probeert te vinden tussen haar liefdesleven en carrière. Ook Josie McCoy (Ashleigh Murray) zal te zien zijn. De frontvrouw van Josie and the Pussycats verhuist namelijk naar New York om haar dromen waar te maken.

Josie zonder de Pussycats?

De eerste draaidag van Katy Keene stond in het teken van de pilotaflevering. Als alles goed verloopt, zou de serie ergens in 2019 of 2020 in première moeten gaan op The CW. In dat geval is een afscheid van Ashleigh Murray uit Riverdale dus ook onvermijdelijk… Misschien maar beter ook voor de gezondheid van zangeres: in tegenstelling tot Riverdale belooft Katy Keene namelijk minder te neigen naar moord en doodslag. In plaats daarvan wordt ons een gezelligere combinatie van musical, comedy en drama beloofd.