Lucy Hale hoofdrol in Riverdale spin-off Katy Keene

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucy Hale hoofdrol in Riverdale spin-off Katy Keene

Lucy Hale hoofdrol in Riverdale spin-off Katy Keene

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Riverdale krijgt een spin-off en heeft nu de kandidaat voor de hoofdrol gecast: Lucy Hale! Waarschijnlijk ken je haar wel van haar rol als Aria in de populaire serie Pretty Little Liars. In de spin-off Katy Keene zal ze de rol van Katy op zich nemen. 

Katy x Lucy  

Katy Keene zal geregisseerd worden door Roberto Aguirre-Sacasa en Michael Grassi. De serie gaat over Katy Keene, een wannabe mode ontwerpster die de balans probeert te vinden tussen haar liefdesleven en carrière. Regisseur Aguirre-Sacasa liet via Twitter weten erg enthousiast te zijn over de samenwerking met Hale als nieuwe it girl. 

Van Riverdale naar NYC

De serie zal zich in New York afspelen, waar Katy samen met een aantal vrienden van Archie's comic te zien is. Een daarvan is Riverdale acteur Ashley Murray. Zij komt terug als Josie McCoy, van Josie and the Pussycats, die naar New York is verhuisd om haar dromen waar te maken. De serie speelt zich enkele jaren na alle drama die er nu in Riverdale speelt af, dus de kans dat je Veronica of Jughead tegenkomt is klein. 

Het is nog niet bekend wanneer de serie te zien zal zijn, maar je leest dit uiteraard als eerste op Superguide. 

Lees verder