Marieke Elsinga

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marieke Elsinga

Filmcarrière lonkt voor Marieke Elsinga!

|
|

Laatste update:

Als Marieke Elsinga niet in RTL Boulevard te zien is, dan verschijnt ze wel in I Can See Your Voice of horen we haar in De Ochtendshow van Qmusic. Het is goed mogelijk dat we haar binnenkort óók op het witte doek zien. “Acteren lijkt me heel leuk, dat prikkelt me altijd ergens wel.”

In Veronica Superguide vertelt Marieke Elsinga dat ze graag nog wel eens zou acteren. Sterker nog: Elsinga deed auditie voor een film én werd aangenomen. Toch verscheen ze (nog) niet in de bioscoop. Wat is er misgegaan?

“Een tijdje terug heb ik auditie gedaan voor een romantische komedie. Voor mijn gevoel was het tenenkrommend, maar zij zagen het zitten.” Marieke staat normaal gesproken vrij stevig in haar schoenen, maar toen ze aangenomen werd verschenen toch de vraagtekens. “Later heb ik aangegeven dat ik het toch niet ging doen. Ik vond het zo’n ongemakkelijk gevoel! Hoe langer ik er over nadacht, hoe onzekerder ik werd.”

Lees het in de nieuwe Veronica Superguide

Komend jaar zien we Elsinga in elk geval in RTL Boulevard en I Can See Your Voice, naast haar werk op de radio. “In de tijd die overblijft, wil ik wat meer kunnen ontspannen.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je leest het interview met Marieke Elsinga in de nieuwe Veronica Superguide, die vanaf vandaag in de winkel ligt. Daarnaast kom je meer te weten over het nieuwe seizoen Maestro, de hitshow die Frits Sissing eigenlijk zag als een ‘afdankertje’ én praten vriend en vijand over de nieuwe presentatrice van Droomhuis Gezocht: Dionne Stax.

Lees verder