• HLF8

Filemon Wesselink in HLF8 over dochter BNNVARA-baas: ‘dit is mijn vriendin’

Wanneer Sam Hagens in HLF8 vanavond aan zijn tafelgasten vraagt naar hun meest gênante ervaring, komen de verhalen los. Vooral die van Filemon Wesselink is er een die we niet snel zullen vergeten. 

Filemon Wesselink

Sinterklaas

Omdat een fragment van Mattie Valk viral gaat waarin hij in een live-uitzending van Q-music frisdrank over alle apparatuur gooit, ging het gesprek vanavond in HLF8 over blunders. Wanneer Sam aan tafelgast Fien Vermeulen vraagt wat haar grootste misser is, noemt ze het moment waarop ze om acht uur s’ochtends live op de radio Sinterklaas doodverklaarde en vervolgens een leger woedende ouders over zich heen kreeg.

Overprikkeld

“Filemon, heb jij nog een goede blunder?”, vervolgt Sam. De presentator blijkt er al over nagedacht te hebben. Hij zat net bij BNNVARA en keek nog enorm op tegen de directeur van die omroep, toen het op een feestje helemaal mis ging. “Ik ben snel overprikkeld op feestjes, maar ik had mijn vriendin meegenomen. Ik was net met die directeur aan het praten toen ik zo zei van: ‘kijk dit is mijn vriendin’."

'Dit is mijn dochter!'

Terwijl Filemon de hand van zijn zogenaamde vriendin vastpakte, riep de directeur "dit is helemaal niet jouw vriendin, dit is mijn dochter!". Bleek dat Filemon de verkeerde hand had vastgepakt, zijn vriendin stond heel ergens anders. Filemon laat weten er nu best om te kunnen lachen, maar destijds absoluut niet.

HLF8 is iedere werkdag te zien om 19:30 op SBS 6.