Expeditie Robinson-kijkers (nog steeds) blij dat Fien eruit is

Door Robin Heerkens
Fien Vermeulen in Expeditie Robinson 2019

Een groot deel van de Expeditie Robinson-kijkers is bijna één week na haar exit nóg steeds blij dat Fien Vermeulen er door een sluwe actie van Mariana Verkerk uit vloog

Dat blijkt wel uit de vele comments onder de preview voor de nieuwe aflevering, die RTL via Instagram online zetten. Hierin bespreken Yvette en Akwasi - die ook deel uitmaakten van de 'Fien Familie' - wat ze nu moeten doen zonder hun trouwe maatje. "Hoop dat die 2 na lopers der mee uit gekicked worden", zegt een kwade fan. "Terecht dat Fien eindelijk wegging." Kortom: weinig liefde voor Fien, al krijgt ze gelukkig ook wel (een klein aantal) steunbetuigingen!

Bondjes in Expeditie Robinson

Nu de 'Fien Familie' niet meer bestaat, kunnen deze zure kijkers opgelucht ademhalen. Die vonden dat er door de vele bondjes en sluwe tactische acties van dit seizoen maar weinig ruimte overbleef voor de 'echte' Robinsons (wat dat ook mag betekenen). Helaas voor hen zit Mariana er nog wél in. Die zet haast elke week de show op stelten met haar geniale mindgames. Daar geniet ze dan ook zichtbaar van:

Proef en brieven van thuis

Wat kun je nog meer verwachten van de nieuwe Expeditie Robinson? Er komt een puzzelproef aan! En de kandidaten kunnen eindelijk brieven van het thuisfront ontvangen. 

Expeditie Robinson is vanavond om 20:00 te zien op RTL 4.