Mattie Valk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mattie Valk
BN'ersInterview

Mattie Valk over herkend worden: ‘Moet daar niet over zeuren’

|
|

Laatste update:

Mattie Valk mag dan wel vooral bekend staan om zijn stem door de ochtendshow Mattie en Marieke op Qmusic, of zijn podcast F1 aan tafel, maar de radio-dj wordt vaak genoeg herkend op straat. Veronica Superguide sprak hem over de nadelen die zijn bekendheid met zich meebrengen.

‘Ik ben geen Lady Gaga’

In de nieuwste Veronica Superguide - die nu in de winkels ligt - vertelt de dj hoe het is om herkend te worden op straat. Dat verschilt nogal per regio. “Ja in grote steden gaat dat prima. In het zuiden of oosten van het land wordt ik veel herkend, maar ik zeg altijd: ik ben geen Lady Gaga. Ja ik wordt vaker aangesproken dan andere mensen, maar minder dan Linda de Mol.”

Niet zeuren

Mattie verraste ons twee jaar geleden en bleek niet alleen een goede radiostem te hebben, de man kan nog zingen ook! Hierdoor kreeg hij nog meer bekendheid. Zelfs op vakantie in Malaga wordt hij wel eens herkend. “ Mijn laatste vakantie was op Malaga, daar zitten veel Nederlanders. Dat weet je en daar stel je jezelf op in. Mijn vriendin heeft er ook niet voor gekozen en denkt weleens: jeetje. Het hoort er ook bij hé. Ik wil een publiek bereiken, dus ik moet daar niet over zeuren.”

Mattie is elke werkdag van 06.00 uur tot 10.00 uur te horen bij de ochtendshow op Qmusic. En via grandprixradio.nl praat hij je helemaal bij over de Formule 1 in de podcast F1 aan tafel!

Het hele interview met Mattie Valk lees je in de nieuwe editie van Veronica Superguide, die nu in de winkels ligt!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder