fidan ekiz hlf8 wierd duk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
fidan ekiz hlf8 wierd duk
SBSHLF8TVTalkshow

Fidan Ekiz en Wierd Duk kibbelen in HLF8: ‘Toon is gezet’

|
|

Laatste update:

HLF8 nodigde vanavond Fidan Ekiz en Wierd Duk uit. Het stel – dat eerder dit jaar na een scheiding toch weer bij elkaar kwam – lijkt er grote lol in te hebben om lekker met elkaar te kibbelen!

Fidan Ekiz en Wierd Duk bij HLF8

Vanavond in HLF8 schoof de eerder nog bejubelde Wierd Duk aan om te praten over de annexatie van de bezette regio’s in Oekraïne door Rusland. Grappig genoeg was zijn minstens net zo geliefde vriendin, Fidan Ekiz, te gast als wingman. En zoals je dat eigenlijk ook wel mag verwachten van een koppeltje knetterde het af en toe lekker aan tafel.

Omgekeerde vlaggen

Presentatrice Leonie ter Braak opende HLF8 met een stelling. Wat vinden de tafelgasten ervan dat sommige gemeenten de omgekeerde vlaggen weghalen voor de verkeersveiligheid. Alle gasten vinden daar wel wat voor te zeggen, behalve Wierd. Als de boerenprotesten serieus genomen zouden worden dan zouden de boeren de vlaggen zelf wel weghalen, meent hij.

'Hoe weet je dat dan?'

Fidan reageert verbaasd op de uitspraken van haar wederhelft: “Maar niemand zegt toch dat ze niet mogen protesteren”, probeert ze. Volgens Wierd – die eerder trouwens flink botste met Marcel van Roosmalen – is verkeersveiligheid echter slechts een ‘alibi’. “O, je denkt dat ze dat als reden opgeven, maar dat er iets anders achter zit?” vat Fidan samen. Wierd beaamt dat. “Hoe weet je dat dan?” vraagt Fidan…

En dan is Wierd er klaar mee. “Nou dan zijn we de hele avond bezig hierover te praten. We hebben ook andere thema’s”, lacht hij. “De toon is gezet”, stelt Leonie!

HLF8 zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Lees verder