Ferry Doedens bij Gouden Televizier Ring Gala

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ferry Doedens bij Gouden Televizier Ring Gala

Ferry Doedens reageert op geruchten over PowNed-klus

|
|

Laatste update:

Volgens de laatste berichten heeft Ferry Doedens ook presentatieklus gescoord bij omroep PowNed. De Goede Tijden, Slechte Tijden-ster reageert op de geruchten: “Er komen leuke nieuwe dingen aan."

Ferry Doedens vertrekt uit GTST

Ferry Doedens is morgenavond voor het laatst te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur, die de rol van Lucas Sanders vertolkt, is al sinds 2009 te vinden in Meerdijk. Na 12 jaar komt er nu echter (echt…) een einde aan zijn tijd in de soap. De reden? Onenigheid op de set – mogelijk over het naleven van de coronaregels. Ferry liet eerder al weten dat het afscheid hem zwaar valt: “Het doet veel pijn, een gevoel dat onbeschrijflijk is.” En dan was er natuurlijk ook nog die #ophef rondom zijn OnlyFans-account

Dé podcast over series en films!

"Daar kan ik nog niks over zeggen"

Ferry laat RTL Boulevard weten dat hij zich inmiddels gelukkig weer goed voelt: “Het is natuurlijk een gekke periode geweest met veel veranderingen. Maar sinds ik mijn verhaal heb gedaan bij Jinek voel ik me erg opgelucht”. Toch is de toekomst natuurlijk wel spannend: "GTST was iets waar ik twaalf jaar lang iedere dag naartoe ging. Ik moet weer wennen aan het invullen van mijn eigen tijd. De wekker gaat niet meer iedere dag om acht uur. Ik kan mijn leven nu echt zelf gaan invullen. Er komen leuke nieuwe dingen aan."

En die leuke nieuwe dingen, hebben die wellicht met PowNed te maken? Jammer genoeg laat Ferry ons nog even in spanning: "Daar kan ik nog niks over zeggen."

Lees verder