Ferry Doedens in Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ferry Doedens in Jinek

'Ferry Doedens pakt nieuwe tv-klus'

|
|

Laatste update:

Ferry Doedens en zijn mini-Ferry zorgden begin dit jaar voor een mediastormpje toen bleek dat ze op het erotische platform OnlyFans zaten. Wie dacht dat de tv-zenders 'm daarna niet meer zouden willen, lijkt het mis te hebben: als we Shownieuws mogen geloven gaat de oud-GTST-acteur voor PowNed werken.

Dat claimde Albert Verlinde gisteren in Shownieuws. "Ik kan dat vanavond onthullen. Het is eigenlijk nog helemaal niet de bedoeling dat het al naar buiten komt, maar Ferry is echt ontzettend ver met de onderhandelingen met PowNed."

Dé podcast over series en films!

Van GTST naar PowNed

Van GTST naar Powned: dat zou een onverwachte carrièremove zijn! Albert denkt zelfs al te weten wat Ferry gaat doen bij de omroep met de beruchte roze plopkap. "Er zou deze week een contract gesloten moeten worden. Daar gaat hij een reeks programma’s maken waarin hij verschillende werelden induikt. Misschien ook wel pikante werelden – dat zou zomaar kunnen bij Ferry Doedens."

Sexy carrièremove

Ferry legde eerder bij Jinek nog uit waarom hij koos voor een R-rated carrièreswitch. Maar als we Albert mogen geloven, blijft hij dus ook op de gewone beeldbuis te zien. Zijn GTST-personage zwaait morgen Meerdijk uit, maar we weten nog niet of en wanneer Ferry dan weer terugkeert op tv - deze keer niet op RTL 4 maar op de... NPO. "Zijn manager wil zondagavond nog niet reageren op dit nieuws", aldus Shownieuws, dus vergeet vooral niet om het allemaal met een hap zout tot je te nemen!

Lees verder