Ferry Doedens had last van pleinvrees na uitlekken OnlyFans-account

Door Birgit Roobol
HLF8 Ferry Doedens

Vorig jaar werd bekend dat oud-GTST-acteur Ferry Doedens een nieuw verdienmodel heeft: OnlyFans. Maar het uitlekken hiervan had voor Ferry grote gevolgen. Hij kampte met paniekaanvallen en pleinvrees. In HLF8 vertelde hij over deze periode.

Paniekaanvallen

De roddelpers kreeg zijn filmpjes in handen en toen moest hij met de billen bloot. Letterlijk. Want héél het land vond ineens iets van Ferry. En van zijn naakte lijf. Dankzij zijn “een hele goede psycholoog en hele lieve vrienden” kwam hij er bovenop. “Ik ben wel heel erg gegroeid als mens. Ik heb veel aan zelfreflectie gedaan.” Naast de paniekaanvallen en pleinvrees, is Ferry ook nog geïntimideerd in deze periode.

‘Ik ben niet het braafste jongetje van de klas’

Toch was deze moeilijke tijd voor Ferry niet een reden om te stoppen. “Ik heb twee duiveltjes op mijn schouder. Maar ik ben iemand die de randjes af en toe opzoekt. Ik ben niet het braafste jongetje van de klas.”

‘Een leuke boterham’

Ferry is nog steeds actief op OnlyFans. Wat hij eraan overhoudt, wil hij niet zeggen. “Het is een leuke boterham. Ik heb er een leuk huis van kunnen kopen. Daar ben ik heel erg trots op.”

HLF8 zie je elke werkdag om 19:30 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.