Gaat Ferry Doedens toch stoppen met OnlyFans?

Door Redactie
Ferry Doedens uit GTST Goede Tijden Slechte Tijden
© BrunoPress

Acteur Ferry Doedens denkt erover om te stoppen met OnlyFans. Hoewel hij blij is dat veel mensen zijn OnlyFans-sekscapades los zien van zijn acteercarrière, lijkt hij zelf een beetje klaar met zijn profiel op het erotische platform.

Ferry is in Nederland een van de boegbeelden van OnlyFans geworden, mede door zijn deelname aan de Videoland-documentaire OnlyFans Uncovered. In eerste instantie werd er enorm geshockeerd gereageerd op de verregaande, seksuele content die Ferry er deelt, maar inmiddels lijken mensen er geruster op geworden. Ook zijn moeder is nog steeds trots op hem.

Twee verschillende werelden

Zo vertelt hij (opmerkelijk genoeg in een SS-pak) aan RTL Boulevard: “Als je het bekijkt dan zijn het twee totaal verschillende werelden, dus ik probeer het wel los te koppelen. (De filmmakers), ze zeggen ook gewoon: oké Ferry, je hebt dat, maar we kunnen het nog los zien van elkaar.” De acteur is er heel blij mee, want hij was bang dat zijn andere opwindende werk zijn acteercarrière in de weg zou staan.

Stoppen met OnlyFans

Dat doet het niet, maar alsnog wil hij er misschien wel mee stoppen: “Er is in de afgelopen tijd wel veel gebeurd, dus ik heb ook wel bewust wat meer rust genomen. Misschien wil ik dit jaar nog wat meer gaan reizen.” Hij wil er in ieder geval niet mee stoppen omdat hij er geen geld meer mee verdient, want volgens de ex-GTST-soapie loopt het voor nu nog prima.

Sexy Ferry wil zichzelf gewoon herontdekken, maar dan dus juist zijn geest en niet zijn lichaam. Binnenkort is Ferry te zien in de educatieve oorlogsfilm In de Schaduw van Weleer. Ook hoopt hij terug te keren in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.