Ferry Doedens geïntimideerd tijdens start OnlyFans

Ferry Doedens
© BrunoPress

Ferry Doedens verbaasde iedereen toen bleek dat hij een goedlopend OnlyFans-account had. Nu laat de acteur weten dat hij geïntimideerd werd bij het beginnen van zijn sexy pagina.

Ferry was bang dat zijn inkomen weg zou vallen na zijn vertrek bij GTST. Toen de dertiger hoorde dat hij bakken met geld kon verdienen met OnlyFans, besloot hij ook een poging te wagen. “Ik kreeg berichtjes van mensen dat ze mijn materiaal en bezigheden zouden gaan lekken naar de pers. Dat is natuurlijk nooit fijn om te lezen.

‘Best naïef’

De erotische foto’s en filmpjes maakte hij op een account die niet zichtbaar was in Nederland, Duitsland en België. Toch kreeg de roddelpers de beelden in handen en moest hij met de billen bloot – figuurlijk dan, letterlijk deed ‘ie het natuurlijk al – en gaf toe dat hij een carrièreswitch had gemaakt. “Dat was inderdaad best naïef gedacht natuurlijk.

VPN-verbinding

Alsof er buiten die drie landen geen Nederlanders op de wereld zijn,” vertelt Ferry in een interview met Nieuwe Revu. “En bovendien: ook vanuit Nederland weten de echte fanatiekelingen dat via bijvoorbeeld een VPN-dienst echt wel te omzeilen.” Inmiddels kent vriend en vijand zijn OnlyFans-reis, want hij maakt ook een miniserie over de dienst OnlyFans: Socials, Seks & Centen.

Geregeld sporen

Ik heb er best wel over ingezeten,” legt Ferry uit. “Door geregeld te blijven sporten, vond ik het makkelijker om de situatie te relativeren. Maar ik ben een hele erge nadenker, dus zodra ik meer tijd heb, ga ik mezelf vragen stellen. Wat heb ik gedaan, wat komt er nog aan, wat doe ik daarna? Dat soort dingen.

Luisterend oor

Naast het sporten vindt de acteur dat praten ook helpt voor afleiding. “Ik hang altijd wel aan de telefoon, maar als ik bel dat ik me slecht voel, heb ik altijd een extra geconcentreerd luisterend oor. Dat voelt fijn, vertrouwd en veilig. Het is ook maar net hoe het weer die dag is.

Socials, Seks & Centen is iedere maandag om 20:25 uur te zien op NPO3.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.