Vanessa Kirby en Jason Statham als Hattie en Deckard Shaw in Hobbs and Shaw.

Veronica Superguide logo
Vanessa Kirby en Jason Statham als Hattie en Deckard Shaw in Hobbs and Shaw.

Fast & Furious-fans lachen om bizar leeftijdsverschil in Hobbs & Shaw

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Fast & Furious: Hobbs & Shaw-kijkers lachen zich rot om een nogal bizar leeftijdsverschil tussen broer en zus Deckard (Jason Statham) en Hattie Shaw (Vanessa Kirby). En dat komt door die toffe flashbacks…

Fast-spin-off Hobbs & Shaw nog niet gezien? We nemen nu een duik in spoilers, dus wees gewaarschuwd! Oké, ben je er nog? Zoals je in het epische actiespektakel al zag, zat er een toffe flashback in met jonge versies van Hattie en Deckard waarin ze streken uithaalden. En dat is waar Fast & Furious-fans nu zo op aanslaan.

Jason Statham en Vanessa Kirby

Er zit namelijk een gapend gat van 21 jaar tussen Jason Statham (52) en Vanessa Kirby (31) – terwijl hun personages in die flashbacks hooguit twee jaar van elkaar verschillen. Nou, vliegende auto’s, bizarre stunts en ongeloofwaardige achtervolgingen; dat kan nog wel. Maar dit? Dit gaat echt te ver, zo zeggen fans.

Leeftijdsverschil van Deckard en Hattie Shaw

Dit nogal bizarre leeftijdsverschil is ook weer niet zó ongeloofwaardig, vergeleken met sommige over-the-top-actiescènes waar de Fast-franchise zo om bekend staat. Hobbs & Shaw, met naast Statham ook glansrollen voor Dwayne Johnson en Idris Elba, gaat hier gelukkig lekker mee door. Oké, toch nog wat boze tweets dan, omdat het toch best geinig is:

Fast & Furious 9

Momenteel werkt iedereen met man en macht aan Fast & Furious 9. Vin Diesel stookte de hype eerder al lekker op door de terugkeer van deze twee oude bekenden aan te kondigen. De opnames zijn ook al in volle gang, maar werden vorige maand abrupt stilgezet na de tragische dood van een stuntman op de set. Vooralsnog staat Fast 9 gepland voor 21 mei 2020.

Lees verder