Robert Downey Jr. als Iron Man Tony Stark

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert Downey Jr. als Iron Man Tony Stark

Fans willen Iron Man terug in Marvel-films; starten campagne

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Iron Man is zonder twijfel één van de populairste helden in het MCU. Toch is de kans dat we hem ooit nog terugzien in een film klein… Fans laten het er echter niet bij zitten: ze zijn daarom een #BringBackTonyStarkToLife-campagne begonnen!

Iron Man is bijna twee jaar dood

Zoals jullie weten offerde Iron Man zichzelf in Avengers: Endgame op om Thanos te stoppen. Die film kwam op 24 april 2019 uit, zodat het inmiddels (bijna) twee jaar geleden is dat we afscheid moesten nemen van de superheld. Fans zijn echter nog niet over zijn dood heen… Cinema Blend schrijft dat Iron Man-fans een campagne zijn begonnen om hem terug te krijgen op het witte doek. Daarvoor hebben ze in Los Angeles een enorm billboard geplaatst met daarop de hashtag #BringBackTonyStarkToLife.

Tony Stark terug in het MCU?

Ondanks dat er in superheldenfilms van alles mogelijk is, achten we de kans dat we Iron Man/Tony Stark ooit nog terugzien in het MCU niet zo groot. Of het moet in een flashback zijn, zoals bijvoorbeeld in Black Widow. We zeggen dat vooral omdat acteur Robert Downey jr. zelf niet zoveel zin meer heeft om in het metalen pak te kruipen. Daarnaast heeft Marvel ook gemeld dat het in principe niet de bedoeling is dat het personage in de komende films en series terugkeert. Maar dat weerhoudt fans er dus niet van om zijn terugkeer te eisen.

Bij de campagne hoort ook een petitie. Op het moment van schrijven heeft de petitie al ruim 66.000 handtekeningen verzameld.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder