Famke Louise, Jinek, ikdoenietmeermee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Famke Louise, Jinek, ikdoenietmeermee

Famke Louise beveiligd na Jinek: ‘Mensen trapten tegen mijn auto'

|
|

Laatste update:

We mogen toch wel zeggen dat Famke Louise een behoorlijk bewogen week achter de rug heeft! De zangeres uitte via #ikdoenietmeermee haar ongenoegen over de coronamaatregelen. Vervolgens mocht ze in Jinek komen vertellen hoe dat precies zat. Helaas bleek het een nogal ongelukkig optreden… Dat zelfs leidde tot gewelddadige acties!

Famke beveiligd door bodyguards

Famke Louise mag dan misschien wel niet meer achter #ikdoenietmeermee staan, toch had de veelbesproken actie grote gevolgen voor de zangeres! Zo raakte ze sowieso één grote opdracht kwijt én werd ze zelfs belaagd! Dat zit zo: de dag nadat ze te zien was in die bijzonder goed bekeken Jinek-uitzending werd Famke (via RTL Boulevard) in haar auto opgeschrikt door een gewelddadige actie: "Op een gegeven moment wordt er tegen mijn auto getrapt en mensen bonken tegen het glas aan. Er zit een hele deuk in. Dat heeft me wel geraakt." Aangezien de dreiging reëel was, moest Famke daarna beveiligd worden door twee bodyguards.

"Gommers was gewoon heel lief"

In die uitzending van Jinek was ook de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, Diederik Gommers, te gast. Zoals beloofd, hebben de twee contact gehouden. Wat heet! Gommers blijkt zelfs een grote steun te zijn geweest: "Hij heeft mij na de uitzending elke dag gebeld. (…) Gommers was gewoon heel lief en dat had ik echt even nodig", aldus Famke.

Famke en Diederik in coronacampagne

Inmiddels is Famke ook daadwerkelijk op bezoek geweest in het Erasmus MC. De zangeres geeft aan gelukkig veel geleerd te hebben over het virus! En extra leuk: Famke en Diederik komen samen met een campagne! Volgens Famke zitten er namelijk veel mensen met vragen over het virus. "Vandaar dat wij een heel toffe campagne gaan opnemen maandag." Influencers en jongeren krijgen hierin de kans om vragen te stellen aan experts. De campagne is waarschijnlijk live te zien op Famkes YouTube-kanaal.

Lees verder