Famke Louise

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Famke Louise

Famke Louise: ‘Ik was mezelf een beetje kwijt’

|
|

Laatste update:

Zangeres/influencer Famke Louise is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws. Als ze geen ergernis wekt met een rare #ikdoenietmeermee-campagne, straalt ze in het populaire The Masked Singer. In de nieuwe Grazia vertelt ze (met mondkapje!) dat ze last heeft gehad van een burnout.

In Grazia vertelt Famke Louise dat ze de laatste tijd behoorlijk met zichzelf in de knoop zat. “Mijn hele imago was door iemand anders in elkaar gezet. Ik had wel inspraak, maar wist op een gegeven moment niet meer wie ik wilde zijn.”

Vlak vóór haar deelname aan #ikdoenietmeermee brak ze met het managementbureau van Ali B: waarschijnlijk omdat ze het zelf ook allemaal even niet meer wist. Door de tijd die ze over had vanwege de lockdown dacht ze veel na, en werd ze geconfronteerd met haar eigen situatie. “Ik ben veel te lang weggelopen voor bepaalde zaken. Dat zorgde ervoor dat ik allemaal rare sprongen ging maken en mezelf een beetje verloor.”

Volgens Famke Louise heeft ze haar leven carrière nu een stuk beter op de rails. “Ik moest een andere weg inslaan en ben veel sterker uit die burn-out gekomen.”

The Masked Singer

Na de blamage van de #ikdoenietmeermee-campagne, die Famke Louise niet zelf begon, maar waar ze wel het boegbeeld van werd (omdat andere deelnemers hun steun stilletjes introkken), probeerde de zangeres zich te verdiepen in de coronacrisis, geholpen door Diederik Gommers. Nadat ze haar excuses aanbood, en omdat Gommers haar vragen altijd serieus nam, kwam ze er uiteindelijk redelijk ongeschonden uit.

Nadat ze eerst écht voor aap stond, straalde ze daarna als Aap in… The Masked Singer!

Lees verder