The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Masked Singer

The Masked Singer: wie zaten er in het kostuum van de Aap en de Lama?

|
|

Laatste update:

De opzet van The Masked Singer was vanavond anders dan normaal! De verschillende personages namen het in duetten tegen elkaar op, en de verliezers werden onverbiddelijk ontmaskerd!

De Aap is…?

Na een paar krachtmetingen werden de Aap en de Vlinder tot elkaar veroordeeld. Uiteindelijk won de Vlinder deze sing-off en werd de Aap ontmaskerd als… Famke Louise!

Veel mensen hadden dit al door na de aflevering van vorige week, waarin hints voorbijkwamen over kassa’s (haar videoclip voor Op Me Monnie) en een enorm aantal Instagram-volger (Famke Louise heeft er meer dan een miljoen!). Recent kwam Famke Louise natuurlijk niet zo positief in het nieuws vanwege de merkwaardige #ikdoenietmeermee-campagne, en veel mensen reageerden een beetje zuur. Gelukkig lang niet iedereen!

Lama lama?

De Aap was niet de enige die haar masker af moest zetten! De Lama deed zijn beest in de sing-off tegen de Vos, maar werd tóch naar huis gestuurd. Niet voordat hij ontmaskerd was, natuurlijk.

We vermoedden al erg sterk dat Joris Linssen in het wollige pak zat. Zijn Spaanse tongval verraadt dat hij zingt in een mariachi-band (Caramba!), en hoewel we nog eventjes dachten aan Najib Amhali, gaven deze hints de doorslag.

The Masked Singer

The Masked Singer is ontzettend populair, en elke week zitten ruim een miljoen kijkers in dubio… Welke sterren zitten er in de prachtige kostuums? Hier lees je welke BN’ers er vorige week achter de maskers tevoorschijn kwamen, en hier zie je wie er nog verdacht wordt!

Lees verder