Nadège in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nadège in Chateau Meiland
Meiland

Familie Meiland binnenkort herenigd met Nadège

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De relatie tussen de Familie Meiland en Nadège was flink bekoeld, maar nu de huishoudster ernstig ziek is worden de banden weer aangehaald. Erica geeft een gezondheidsupdate én de familie gaat binnenkort bij Nadège op bezoek.

Nadège Coffinet, de beroemde huishoudster uit Chateau Meiland kreeg recent te horen dat ze een tumor in haar darmen had, en daar kwam ook nog een tumor in haar keel bij. Evert Santegoeds sprak met de familie Meiland, en natuurlijk kwam de gezondheid van Desirée/Jermaine/Chancre/Nadège even ter sprake. Volgens Erica is Nadège inmiddels geopereerd en zijn de operaties goed verlopen.

Beterschap, Nadège!

Voor de eenzame Nadège, die met het vertrek van de Meilandjes naar Nederland zowat haar enige vrienden verloor, is het natuurlijk wél een moeilijke periode. Volgens Santegoeds zoekt de familie Nadège binnenkort op, als ze de sleutel van Chateau Marillaux overdragen aan de nieuwe bewoners.

Na het vertrek van de Meilandjes zat Nadège al een tijdje in crise. Ze had weinig werk, haar beste vriendin werd ziek, en later bleek ze zélf kanker te hebben. In de periode ervoor lag ze regelmatig met de Meilandjes in de clinch, maar dat lijkt nu allemaal vergeven en vergeten.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het lijkt erop dat de opnames voor het nieuwe seizoen van Chateau Meiland al bezig zijn, dus hopelijk zien we binnenkort beelden van een gezonde Nadège!

Lees verder