Fajah Lourens op de vlucht in Hunted VIPS

Door Redactie
Fajah Lourens in Hunted VIPS 2021
© BrunoPress

Deze maand gaat Hunted VIPS van start. Om alvast in de stemming te komen, onthulde omroep AVROTROS welke bekende Nederlanders zullen meedoen aan deze speciale editie!

Onder de radar

In Hunted proberen de kandidaten uit handen te blijven van een team dat gespecialiseerd is in het opsporen van voortvluchtige criminelen. Het programma loopt inmiddels al vijf seizoenen en trekt iedere reeks een groter publiek. Inmiddels is Hunted toe aan een heuse VIP-editie, waarvan dit weekend de eerste trailer verscheen. Daarin zien we meteen welke BN’ers dit seizoen een week lang onder de radar moeten blijven!

Kandidaten Hunted VIPS

De teams die komend seizoen meedoen aan Hunted VIPS zijn: Fajah Lourens & Iren Lourens; Kim Feenstra & Birgit Schuurman, Dennis Weening & Klaas van der Eerden en Bilal Wahib & Oussama Ahammoud.

‘Leuk en spannend tegelijk’

Het feit dat Fajah Lourens meedoet met haar dochter Iren aan Hunted VIPS maakt haar deelname naar eigen zeggen nog spannender. “Ik vind het een hele mooie kans om dit met mijn dochter te doen, want die kans krijg je normaal gesproken nooit. Het lijkt mij bijzonder om een keer te voelen hoe het is om op de vlucht te zijn. Ik vind het wel leuk en spannend tegelijk”, aldus de vroegere GTST-actrice en fitnessgoeroe.

Hunted VIPS gaat op maandag 25 januari om 20.30 uur van start op NPO 3.