Dennis Weening

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dennis Weening

Voor het eerst BN’ers op de vlucht in Hunted

|
|

Laatste update:

Tot nu toe deden er aan AVROTROS-programma Hunted alleen onbekende Nederlanders mee, maar met het nieuwe seizoen gooit de omroep dit concept om: er gaan ook BN'ers op de vlucht.

Dat stelt De Telegraaf, die via Instagramposts tot de conclusie kwam dat model Kim Feenstra, comedian Klaas van der Eerden en presentator Dennis Weening meedoen.

BN'ers in Hunted

In Hunted moeten 'voortvluchtigen' uit handen zien te blijven van rechercheurs en inlichtingen-experts. Dennis Weenings vrouw Stella zette volgens De Telegraaf een bos bloemen op haar insta-stories, met een verwijzing naar haar man en Klaas van der Eerden met de toevoeging ’Hunted’ en ’Avrotros’. Een woordvoerder van AVROTROS bevestigt: "ze doen mee aan Hunted en verder kan ik er niks over zeggen". Waaruit zou blijken dat ook Kim Feenstra meedoet? Dat schrijft De Telegraaf niet.

Voor het eerst BN’ers op de vlucht in Hunted

Hunted ophef

Er is nog geen aflevering uitgezonden of het nieuwe Hunted-seizoen staat al vol in de spotlights. Zo haalde de burgemeester van Texel vorige week hard uit naar de makers van het programma. Die lieten een apache-helikopter laag boven het eiland vliegen in tijden van corona én het broedseizoen. En dat vond de burgemeester not done.Wanneer Hunted weer op tv komt, en welke BN'ers nog meer meedoen, is op dit moment niet bekend.

Lees verder