Fajah Laurens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Fajah Laurens

Fajah Lourens zit diep in de complottheorieën over coronavirus

|
|

Laatste update:

Het gaat niet zo lekker met Fajah Lourens sinds de coronacrisis in Nederland is. De situatie zorgt bij veel celebrities voor wat domme uitspraken, maar Fajah gaat nog een stap verder! Op haar Instagram praat de actrice fanatiek over allemaal vage complotten die achter het coronavirus zouden zitten. Koekoek!

Gekke conspiracy theorieën

Fajah deelt een interview van complotfanaat David Icke want die weet natuurlijk alles van het coronavirus (Not!). Lourens is het echter helemaal met hem eens. De actrice lijkt erg diep in de conspiracy theorieën te zitten. "Het is niet OK wat mijn collega's doen en altijd hebben gedaan: we zijn allemaal omgekocht om het volk te verraden." Ook Amerikaanse gekkies zoals Roseanne Barr geloven dat het coronavirus een complot is. Wat gebeurt er met de BN'ers?

 Fajah Lourens zit diep in de complottheorieën over coronavirus

Ze hebben je bij de ballen

Fajah deelt ook een fragment van nog een 'expert' van het coronavirus, de in 2008 overleden comedian George Carlin die grappend vertelt hoe de rijken alles, maar dan ook alles in hun macht hebben. "Ze hebben je bij de ballen", grapt de cabaretier. Nou, die zal het wel weten hè! Hij wist zeker ook dat tien jaar later het coronavirus zou uitbreken. Lekker duidelijk! Fajah gaat door met haar krankzinnige complottheorieën en vindt zelfs dat ze er ook aan heeft meegedaan. Het zal allemaal wel Fajah...

Fajah is niet de enige BN'er die ophef veroorzaakt met haar corona-uitspraken. Ook André Hazes en Jort Kelder deden controversiële opmerkingen, al maakten zelfs zij het niet zo bont als Fajah Lourens nu doet!

Lees verder