Tim Coronel in Robinson Confessions

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Coronel in Robinson Confessions

Expeditie Robinson-Tim Coronel ergerde zich aan ‘blafferige’ Shary-An

|
|

Laatste update:

Expeditie Robinson-deelneemster Shary-An maakte zich door een eerdere opmerking al niet geliefd bij kijkers, maar ook afvaller Tim Coronel ergerde zich aan de zangeres. 

Dat geeft de coureur toe in de nieuwste aflevering van Robinson Confessionsmet Fatima Moreira de Melo. Hij kreeg de volgende stelling onder zijn neus geschoven: 'Degene aan wie ik mij het meest ergerde was...' Vervolgens antwoordt hij direct met 'Shary-An'. Oei...

Tim Coronel over Shary-An

Tim en Shary-An stonden meerdere keren tegenover elkaar tijdens duels. Zo ook bij de volgens kijkers 'valse' proef met de emmers water op Finalisteneiland. Die twee kennen elkaar dus goed! Waarom ergerde Tim zich dan zo aan Shary-An? "Af en toe was ze zo blafferig", legt hij uit. "Ze had altijd lange tenen. Terwijl ik dat helemaal onnodig vond, want het was helemaal niet zo bedoeld."

Robinson Confessions

Het napraat-programma Robinson Confessions is sowieso érg juicy. In ditzelfde programma - dat wekelijks online komt bij RTL Boulevard - deed Mariana Verkerk eerder al een nogal pikante onthulling. Ze wil wel eens een zwoele avond met deelnemer Hugo Kennis beleven!  

Tim Coronel komt trouwens ook naar de grote live-finale van Expeditie Robinson in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! En je kunt ook bij Pathé-bioscopen genieten van de spannende ontknoping. 

Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 te zien op RTL 4.

Lees verder