Erica in Stranger Things

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Erica in Stranger Things

Yes! Erica krijgt grotere rol in Stranger Things seizoen 4

|
|

Laatste update:

'You can't spell America without Erica.' Fan-favoriet Erica Sinclair krijgt een grotere rol in Stranger Things seizoen 4!

De 13-jarige actrice Priah Ferguson heeft voor de opnames van seizoen 4 namelijk een nieuw contract getekend, zo meldt Variety. Ze gaat van een status als 'recurring'-acteur in seizoen 3 naar 'series regular' in seizoen 4. Dat betekent dat we nog véél meer gaan zien van het gevatte zusje van Lucas!

Erica in Stranger Things

Het begon voor Priah allemaal in seizoen 2 van Netflix' hit-serie. Hierin maakten we voor het eerst kennis met dit kleine, hilarische fenomeen. De derde reeks gaf Erica gelukkig ook al veel meer om te doen. Zo vormde ze een team met Dustin, Robin en Steve. Samen infiltreerden ze in de ondergrondse Russische basis en dat zorgde voor héél veel geniale scènes.

Stranger Things seizoen 4

Langzaam maar zeker druppelt er steeds meer informatie binnen over seizoen 4. Zo dropte Netflix recent opeens uit het niets de allereerste beelden (mét Hopper). Blijkbaar is er dus al een deel gefilmd! Daarnaast liet acteur Noah Schnapp (Will Byers) zich uit over de nieuwe afleveringen. Als we hem mogen geloven, wordt dit misschien wel het beste seizoen ooit!

Stranger Things seizoen 4 komt dit jaar nog naar Netflix.

Lees verder