Stranger Things

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things

Stranger Things-acteur laat zich uit over script seizoen 4: 'het is geweldig'

|
|

Laatste update:

Noah Schnapp, de acteur die Will Byers speelt in Stranger Things, heeft de eerste 4 scripts van het nieuwe seizoen gelezen. “Het is geweldig”, laat hij weten aan The Hollywood Reporter. Dat belooft wat!

Kriebels voor het nieuwe Stranger Things-seizoen

Vorige week zorgde de teaser trailer van seizoen 4 voor veel gedoe omdat te zien is dat Hopper nog leeft! Veel meer is er nog niet bekend over het nieuwe seizoen en Netflix houdt de lippen stijf op elkaar. Maar volgens Noah gaat het achter de schermen goed en hij “kijkt er enorm naar uit”. Het helpt ook dat zijn collega's zo gezellig zijn: "ik hou er echt van om met deze mensen samen te werken. Ze zijn als een familie voor me".

Alleen nog het begin gelezen

Meer dan de scripts voor de eerste 4 afleveringen heeft Noah nog niet mogen zien. Ook hij leeft nog in spanning over de koers die de Duffer-broers - de meesterbreinen achter de serie - gaan nemen. “Ik kan niet wachten om te zien waar ze naartoe gaan met de rest van het seizoen”, vertelt Noah.

Is Will homo in Stranger Things?

In het interview gaat Noah ook in op de seksualiteit van Will. In seizoen 3 werd gehint naar de aseksualiteit of mogelijk homoseksualiteit van Will doordat Mike zei: “het is niet mijn schuld dat je niet op vrouwen valt”. Wat vindt Noah daar eigenlijk zelf van? “Sommigen zullen het interpreteren als Will die asexueel is, of homo. Maar hoe ik het zie: Will zat vast in de Upside Down en was zo lang weg dat zijn vrienden volwassen werden terwijl hij nog gewoon een kind wilde zijn toen hij terugkwam. Hij is nog niet klaar voor relaties.

Lees verder