Elise uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Veronica Superguide logo
Elise uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Elise herenigd met BzV-koppel Bastiaan en Milou

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wat lief! Wie dacht dat Elise uit Boer zoekt Vrouw op een of andere manier kwaad was op boer Bastiaan omdat hij niet haar, maar Milou koos tijdens dat hartverscheurende afscheid; nee hoor. Sterker nog: Elise ging zelfs dineren met het kersverse koppeltje!

"Yesssss het hoge woord is eruit!!!!", schreef ze gisteren direct na de allerlaatste aflevering (check hier een uitgebreide recap) op Instagram. Elise zit (op veilig afstand) aan tafel bij Bastiaan en Milou, die voor haar hebben gekookt. Of ja: het is een maaltijd van 'boer Bassie' himself, aldus de deelneemster.

Alle geluk van de wereld

Hoewel Elise Bastiaan wel zag zitten, en in tranen uitbarstte toen hij toch voor Milou ging, zit er overduidelijk geen kwaad bloed tussen hen. Ze is oprecht blij voor hem en Milou. "Eindelijk mag de wereld zien wat voor een geweldig stel jullie zijn. Ik wens jullie niets dan alle geluk van de wereld en heb er alle vertrouwen in dat jullie voor elkaar zullen gaan."

Nieuwe liefde voor Elise

Gelukkig zorgde cupido ook voor een enorme voltreffer in het leven van Elise. Na de opnames van Boer zoekt Vrouw liep ze een oude vriend van de middelbare tegen het lijf en toen sprong de vonk opeens over! Wat goed!

Foto: Linelle Deunk

Lees verder