Elise uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Elise uit Boer Zoekt Vrouw 2020

Goed nieuws: Elise uit BzV is alweer aan de man

|
|

Laatste update:

Het was gisteravond een hartverscheurend tafereel in Boer Zoekt Vrouw: Elise die moederziel alleen met een zware weekendtas naar huis fietste, terwijl Bastiaan en Milou hun liefde bezegelden met een zoenpartij die zich kon meten met de beste kusscènes uit Hollywood (in tegenstelling tot het zuinige zoentje van boer Geert, maar dat terzijde). Ondanks dat Elise met pijn in haar hart het erf van boer Bastiaan verliet, zag zij de toekomst vol vertrouwen tegemoet. En dat was niet onterecht, zo blijkt nu!

Middelbare school

In een interview met Gijs Staverman op Radio 2 onthult Elise vandaag dat zij alweer een nieuwe man in haar leven heeft. Hoewel… nieuw? Het kersverse koppel kent elkaar al sinds de middelbare school. Maar onlangs is de vonk tussen het tweetal overgesprongen. Of zoals de voormalige kandidaat van Boer Zoekt Vrouw het nuchter samenvat: “Ik heb hem in de stad eigenlijk weer ontmoet, zeg maar.”

Goed nieuws: Elise uit BzV is alweer aan de man

Genoeg aandacht

En haar nieuwe liefde weet Elise gelukkig wel op waarde te schatten. “Ik heb een topvent!”, jubelt de Zeeuwse schone dan ook. “Hij heet Jonathan. Hij heeft een kantoorbaan in de bouwwereld, iets heel anders. Hij heeft genoeg aandacht voor me, dus ik heb niks te klagen.” Kijk, zo bleek de treurige exit uit Boer Zoekt Vrouw toch nog de eerste stap naar geluk in de liefde!

Lees verder