• Marvel

Eindelijk! De titel én releasedatum van Captain America 4 zijn bekend

Captain America

We hebben er even op moeten wachten, maar de titel en de releasedatum van de vierde Captain America-film zijn zaterdag tijdens de Comic-Con in San Diego eindelijk bekendgemaakt. 

 

Captain America: New World Order

De nieuwe film gaat Captain America: New World Order heten en draait vanaf 3 mei 2024 in de bioscoop.

Hoofdrol voor Anthony Mackie

De hoofdrol is weggelegd voor Anthony Mackie. De acteur speelde in films van het Marvel Cinematic Universe (MCU, tot nu toe enkel de rol van Falcon, een andere superheld. Aan het einde van de film Avengers: Endgame geeft de oude Captain America, gespeeld door Chris Evans, zijn bekende ronde schild aan zijn vriend Sam Wilson (Mackie) als teken dat die hem op moet volgen als Captain America. 

Mackie was daarna te zien in de Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier op Disney+, die voortborduurde op deze plotwending. Nu heeft hij dus de hoofdrol te pakken in zijn eerste eigen Captain America-film.

Captain America 4

Onlangs werd bekend dat Julius Onah de film regisseert. Het script van de vierde Captain America-film is geschreven door Malcolm Spellman en Dalan Musson, die ook verantwoordelijk waren voor The Falcon and The Winter Soldier.

Meer onthullingen tijdens Comic-Con

Er werden meer onthullingen gedaan tijdens de jaarlijkse fanbeurs. Zo werd bekendgemaakt dat er twee nieuwe Avengers-films op komst zijn en werd de trailer van Black Panther: Wakanda Forever getoond.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide