Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) zet alles op alles in Penoza: The Final Chapter

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) zet alles op alles in Penoza: The Final Chapter

Eindelijk! Check de trailer van Penoza: The Final Chapter

|
|

Laatste update:

We moesten er even op wachten, maar nu heeft de langverwachte Penoza-film eindelijk een trailer! Carmen van Walraven zit flink in de rats in de trailer van Penoza: The Final Chapter. Gelukkig kan ze rekenen op haar familie!

Tijdens het spannende slot van de serie leek het erop dat Carmen voltooid verleden tijd was. De geruchten over een Penoza-film werden steeds sterker en uiteindelijk bevestigd door de cast.

In Penoza: The Final Chapter is Carmen (Monic Hendrickx) tóch ontsnapt aan het kartel en de politie. Ze leidt een teruggetrokken bestaan in Canada totdat er op haar werk een geweldsincident plaatsvindt. Als haar vingerafdrukken door de politiedatabase worden gehaald, beginnen alle alarmbellen te rinkelen en wordt de Zwarte Weduwe wéér gearresteerd.

Penoza: The Final Chapter

De kinderen van Carmen willen haar eindelijk weer zien; de politie probeert haar voorgoed op te sluiten en het kartel wil graag nóg drastischere maatregelen nemen om het Carmen betaald te zetten. Samen met haar familie, Luther (Raymond Thiry) en ‘frenemy’ Berry (Loek Peters) zoekt de druglord naar een oplossing.

De spannende misdaadserie Penoza was een grote hit tussen 2010 en 2017. Na de dood van haar criminele man probeert Carmen van Walraven haar gezin én zijn omvangrijke drugsnetwerk in stand te houden. Wat volgt zijn vijf seizoenen misdaad, geweld én verraad!

De serie stopte in 2017, maar het einde was allesbehalve definitief. Carmen zat diep in de penarie, maar heeft de serie dus definitief overleefd (een béétje fan vermoedde dat natuurlijk al). Penoza: The Final Chapter knoopt alle losse eindjes van de serie hopelijk aan elkaar. Voor Penoza-fans wordt het een feestelijk weerzien met hun geliefde personages.

Penoza: The Final Chapter draait vanaf 28 november in de bioscoop.

Lees verder