Sex and the City: And Just Like That

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sex and the City: And Just Like That

Eerste trailer SATC-vervolg And Just Like That

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis zijn terug! Check de eerste trailer van het Sex and the City-vervolg And Just Like That!

And Just Like That volgt de hoofdrolspeelsters uit de wereldberoemde comedyserie Sex and the City, jaren nadat de serie en films afliepen. De dames zijn in de tussentijd een beetje veranderd en dat geldt natuurlijk óók voor de stad New York.

In het vervolg ontdekken we eindelijk hoe het is afgelopen tussen Carrie en Mr. Big, zien we of Charlotte éindelijk gewend is aan het gezinsleven en zien we hoe de carrière van ‘powervrouw’ Miranda verder verliep. Fans van Sex and the City merken dan meteen op dat Samantha ontbreekt: dat klopt! Na een slepende ruzie met haar collega’s weigerde Kim Cattrall om terug te keren voor de rol.

Sex and the City zonder Samantha

Het lijkt erop dat Nicole Ari Parker de ‘nieuwe Samantha’ speelt, als de seksuele veelvraat Lisa Todd Wesley. Verder is er over het verhaal van And Just Like That nog niets bekend. Sarah Jessica Parker gaf aan dat haar collega’s Kim Cattrall in elk geval erg misten

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Het vervolg op Sex and the City is vanaf december te zien op de streamingservice HBO Max. Het platform komt in de loop van 2022 pas in Nederland beschikbaar, dus het is afwachten of we de avonturen van Carrie Bradshaw en co al eerder kunnen zien in Nederland.

Lees verder