Eerste trailer 'Leaving Neverland' online

Veronica Superguide logo
Eerste trailer 'Leaving Neverland' online

Eerste trailer 'Leaving Neverland' online

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

HBO heeft de eerste trailer van de documentaire 'Leaving Neverland' online gezet. De documentaire die tot in detail zou bespreken hoe Michael Jackson bij twee van zijn vermeende slachtoffers te werk ging, maakte heel wat emoties los. 

Snoep en plezier

In de trailer wordt een eerste tipje van de sluier opgelicht over de interviews die ons straks te wachten staan. De docu draait om de ervaringen van Wade Robson and James Safechuck. Ze vertellen in de trailer over hoe prachtig ze het vonden om op Neverland te zijn en de aandacht te hebben van dé Michael Jackson.

Voor het eerst

De docu Leaving Neverland heeft nogal wat teweeg gebracht: in de viewings schijnt het dat een paar mensen huilend de zaal verlieten of fysiek onwel werden. Er wordt flink in detail getreden over het vermeende misbruik. De mannen hebben tot de docu altijd hun mond gehouden over wat er gebeurd zou zijn. Interessant is dat ook de ouders van de jongens worden geïnterviewd. Want zij lieten immers toe dat een volwassen vent slaappartijtjes hield met hun zonen. 

Welles nietes

Ondertussen gaan sommige fans los op social media over de docu. Het zou niet gebaseerd zijn op feiten, de twee mannen ontkenden eerder het misbruik dus die zijn compleet onbetrouwbaar, enzovoorts enzovoorts. En daar heb je altijd wel wat excentrieke types tussen zitten. Zoals deze dames, die heel.erg.duidelijk. willen maken dat ze Channel 4 (zendt de docu ook uit) mooi gaan boycotten. Die zit. 

En sommige mensen vinden het passend om hun (klein)kinderen online te zetten. Sjiek hoor. 

Waar te zien

De docu wordt door HBO uitgezonden, in twee delen. Op 3 en op 4 maart kun je Leaving Neverland dus zien via Ziggo. Op 8 maart zendt VPRO de docu 'Leaving Neverland' uit. 

Lees verder