jesus rolls trailer the big lebowski sequel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
jesus rolls trailer the big lebowski sequel

Eerste trailer Jesus Rolls: de onverwachte The Big Lebowski sequel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het is alweer een paar jaar geleden dat voor het eerst werd aangekondigd dat John Turturro terug zou keren als Jesus Quintana in een spin-off van The Big Lebowski. We weten niet precies waarom het zo lang heeft geduurd, maar vandaag krijgen we eindelijk de eerste teaser trailer van deze Jesus Rolls te zien! Wat meteen duidelijk wordt, is dat er weinig veranderd is voor de betreurenswaardige bowler...

22 jaar later: Jesus Quintana terug op het witte doek

Tweeëntwintig jaar nadat het personage te zien was in de cultklassieker The Big Lebowski van Joel en Ethan Coen, kruipt John Turturro opnieuw in de huid van Jesus Quintana. Ondanks dat het personage slechts in een paar scènes te zien was, maakte de bowler diepe indruk op ons… We zijn daarom blij dat de The Big Lebowski sequel Jesus Rolls nu toch echt van de grond komt! Hieronder check je de eerste teaser trailer voor de film.  

Coen-broers geven Jesus Rolls hun zegen

Jesus is net vrijgelaten uit de gevangenis. Het duurt echter niet lang voordat het personage en zijn vrienden nieuwe vijanden maken… Ondanks dat het personage van Turturro de film Jesus Rolls verbindt met The Big Lebowski is het goed om te weten dat de film zijn inspiratie vooral haalt uit de Franse comedy Going Places uit 1974. Jesus Rolls is bijvoorbeeld ook niet geschreven door de Coen-broers. Wel hebben zij Turturro hun zegen gegeven.

Jesus Rolls wordt later dit jaar in de bioscoop verwacht.

Lees verder