James Spader als Red in The Blacklist Seizoen 8

Veronica Superguide logo
James Spader als Red in The Blacklist Seizoen 8

Eerste teaser The Blacklist: Seizoen 8 belooft ultieme confrontatie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort gaat The Blacklist: Seizoen 8 van start. Om alvast in de stemming te komen, werden dit weekend de eerste beelden onthuld. (Let op: kan spoilers bevatten!)

Verslavend

Eerder dit jaar werd bekend dat we kunnen uitkijken naar het achtste seizoen van The Blacklist. In deze verslavende misdaadserie speelt cultheld James Spader de rol van Raymond 'Red' Reddington. Dit criminele meesterbrein was ooit een van de meest gezochte mannen in Amerika… totdat Red zichzelf aangeeft bij de autoriteiten. Maar zij ontdekken al snel dat deze sluwe vos zijn oude streken nog niet is verleerd!

Red vs. Liz

Inmiddels zijn we alweer toe aan het achtste seizoen van The Blacklist. En afgaande op de eerste teaser lopen de spanningen tussen Red en Elizabeth Keen (gespeeld door Megan Boone) steeds hoger op. Yep, het dynamische duo uit de eerste hoofdstukken staat nu lijnrecht tegenover elkaar. “Ik doe alles wat in mijn macht ligt om je ten val te brengen”, bijt zij Red dan ook toe. En Liz een beetje kennende is dat geen bedreiging, maar een belofte!

The Blacklist: Seizoen 8 gaat op vrijdag 13 november in première in Amerika. Het is helaas nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen in Nederland te zien zullen zijn.

Lees verder