birds of prey harley quinn margot robbie.jpg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
birds of prey harley quinn margot robbie.jpg

Eerste reacties Birds of Prey lovend; na Joker opnieuw grote hit voor DC?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Alhoewel Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) pas volgende week in de bioscoop te zien is, druppelen de eerste reacties op Twitter al binnen. En gelukkig voor DC zijn die behoorlijk lovend!

Birds of Prey zet stijgende lijn van DC voort?

Na een paar miskleunen wist DC zich met Wonder Woman, Aquaman en het met Oscar-nominaties overladen Joker natuurlijk lekker te herpakken. De grote vraag is of deze stijgende lijn doorgezet kan worden… Als we de eerste reacties op Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) mogen geloven, lijkt dat in ieder geval aardig te gaan lukken! Op een paar kleine kritiekpuntjes na zijn de Twitter-reacties namelijk behoorlijk lovend. We lichten er een paar uit:

Birds of Prey kan zich meten met John Wick?

Zoals jullie zagen, wordt Birds of Prey vergeleken met het actievolle John Wick. En dat is – zeker als we het hebben over choreografie – natuurlijk een flink compliment! Ook is er volop lof voor hoofdrolspeelster Margot Robbie en de rest van de vrouwelijke (anti-)heldinnen. Als er al minpunten genoemd worden dan hebben die te maken met het ietwat slordige verhaal… Over het algemeen echter alom lof! Als we de eerste reacties mogen geloven, wordt deze Jokerloze DC-film knotsgek en keihard. Over een weekje mogen we het zelf gaan ontdekken…

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) draait namelijk vanaf 6 februari in de bioscoop.

Lees verder