De Teddybeer bij The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Teddybeer bij The Masked Singer
The Masked Singer

Eerste reactie De Teddybeer uit The Masked Singer: 'Je kunt lekker je gang gaan'

|
|

Laatste update:

Het zweet brak De Teddybeer behoorlijk uit vanavond in The Masked Singer. En dat was niet omdat hij bang was dat mensen zouden raden dat hij in het pak zat. "Geloof me, dat hou je niet heel lang vol. Daar kun je niet een half uur in rondlopen."

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Na maanden geheimhouding was het hoge woord er eindelijk uit: meesterbanketbakker en Heel Holland Bakt-ster Robèrt van Beckhoven was De Teddybeer in The Masked Singer. Bij Jinek mocht hij direct na de uitzending reageren op z'n ontmaskering. "Die geheimhouding vond ik echt geweldig!"

Toch jammer

Aan tafel bij Jinek zit Robèrt met een enorme grijns te kijken naar de beelden van z'n deelname in The Masked Singer vanavond. "Het was toch jammer dat ik afviel. Op een gegeven moment ga je beginnen en dan is het best wel leuk. Zeker onder elkaar is het superleuk. En dat geheim vond ik echt geweldig!" Dat laatste verrast Eva. "Geweldig? Dat vinden mensen meestal moeilijk." Maar Robèrt vond dat juist leuk, zeker omdat er in de crew mensen zaten die hem kennen van andere programma's, maar toch geen idee hadden.

Gulle gever

Er was dan ook een vast ritueel dat Robèrt dit keer niet kon doen. Waar hij ook verschijnt, of het als presentator of gast is, altijd neemt hij lekkernijen mee. Eva: "Elke keer als jij ergens komt, neem je altijd worstenbroodjes en allerlei lekkere zoete dingen mee. Dat zou je hier direct verraden hebben." Dat bevestigt Robèrt, die ook de productieleider van The Masked Singer van andere programma's kent, die het dus direct door had gehad.

Zonder gêne

Volgens Eva voelen mensen zich altijd zo ontketend in zo'n pak, zonder gêne. Robèrt bevestigt dat. "Niemand die je herkent, dus je kunt lekker je gang gaan." Er was alleen wel een aspect waar hij geen rekening mee had gehouden. "Het is echt een heel warm pak hoor. Geloof me, dat hou je niet heel lang vol. Daar kun je niet een half uur in rondlopen." Dat was 'm ook af te zien, want na de onthulling stond hij met een vuurrood en bezweet hoofd naast Ruben.

Onverwachte types

Een tv-avond is natuurlijk niet compleet als Angela de Jong niet ergens aan tafel zit. In dit geval kwam ze praten over de onthullingen rondom Matthijs van Nieuwkerk, maar Eva vroeg haar ook naar Robèrt. "Vind je het jammer dat Robèrt er uit is?", vraagt Eva. "Ik had het niet gezien vanavond, maar ik was wel verrast om Robèrt hier te zien vanavond, want ik had 'm niet op de gastenlijst zien staan." Robèrt verklapte haar vervolgens dat hij De Teddybeer was. "Dat is waarom het programma zo leuk is", zegt Angela, "dat er van die onverwachte types meedoen."

Niet gekwetst

Özcan Akyol, vanavond ook aan tafel bij Eva, hoeven we niet te verwachten in een pak bij The Masked Singer. "Ik ben niet gevraagd. Wel voor dat programma met die dragqueens. Maar ik voel me niet gekwetst. Ik zou ook nee zeggen als ze me zouden vragen." Politiek verslaggever Joost Vullings geeft lolliger antwoord. "Ik kan er niks over zeggen. Maar binnenkort zit ik hier weer."

Lekker bakken

Robèrt bleek geen ervaren zanger, al waren de panelleden best lovend over z'n stem. Toevallig was hij z'n slotnummer vandaag aan het zingen in de bakkerij, tot plezier van z'n medewerkers. "Vandaag zong ik toevallig dat laatste liedje in de bakkerij en toen zeiden ze nog dat ik echt mee moest doen aan The Masked Singer. Dat geloof ik niet. Maar ik zing weleens voor de gein." Of dit zangdebuut van Robèrt naar meer smaakt weet hij snel te beantwoorden. "Nee nee nee, laat mij maar lekker bakken." Zijn bakkunsten zie je volgende maand weer in het speciale jubileumseizoen van Heel Holland Bakt, dat vanaf 18 december is te zien.

The Masked Singer zie je elke vrijdagavond om 20.00 uur op RTL 4.

 

Lees verder