S10

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
S10
SongfestivalTVNPO

Eerste punten zijn binnen voor S10 op het Eurovisie Songfestival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

S10 heeft de eerste helft van haar punten al binnen. Hoeveel dat er zijn, weten we nog niet, daar gaan we vanavond achterkomen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Gisteren trad ze op voor de vakjury’s tijdens de zogenoemde tweede dress rehearsal.

 sTIEN punten?

Maandag werd het lot van S10 voor de helft bepaald, nadat ze voor de vakjury’s optrad tijdens de derde repetitie. Net als de vorige repetities verliep ook dit optreden weer erg goed! De zangeres klonk zuiver en nadat ze haar laatste noot had ingezet, klonk er een luid applaus, zo meldt het ANP. Stien deed het al langer goed bij de bookmakers, dus wie weet sleept ze vanavond heel wat punten binnen!

Sober

De act van de 21-jarige - een minimale lichtshow - is een van de soberste van de veertig deelnemers. Dit kan juist in haar voordeel werken, want tussen al die kleurrijke en ruige optredens straalt S10 rust uit. Vanavond zal de zangeres als achtste van de zeventien deelnemers aan de beurt komen.

Vorige week verliep haar eerste repetitie ook al succesvol. Bekijk onderstaande video om te zien hoe dat eraan toeging!

Spijt van openheid

Het nummer dat onze Nederlandse inzending zal performen, De Diepte, heeft een persoonlijke betekenis voor de zangeres. In een interview met Veronica Superguide vertelde de zangeres meer over het nummer en over hoe ze soms spijt heeft van haar openheid.

Vanavond om 21.00 uur zien we op NPO 1 hoe S10 het in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival doet.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder