Eerste foto van Charlie’s Angels reboot met Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska

Veronica Superguide logo
Eerste foto van Charlie’s Angels reboot met Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska

Eerste foto van Charlie’s Angels reboot met Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Helaas is het geen trailer, maar dankzij actrice Ella Balinska krijgen we toch een kijkje achter de schermen van de Charlie’s Angels reboot. Zij deelde op Twitter namelijk een foto van de cast. De andere twee Angels worden gespeeld door Kristen Stewart (Twilight) en Naomi Scott (Aladdin).

New Angels, same old Charlie

In oktober verschijnt er weer een nieuwe Charlie’s Angels-film. Ditmaal kruipen Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska dus in de huid van de Angels. Nieuwe gezichten, maar geen nieuw verhaal. Deze generatie zal als vanouds weer het vuile werk moeten opknappen voor de mysterieuze Charlie. Ook Patrick Stewart en Noah Centineo zijn in de film te zien. De reboot wordt geregisseerd door Elizabeth Banks.

To all the women, who are independent

De tv-serie Charlie’s Angels was eind jaren ’70 op tv te zien. Destijds kropen Farrah Fawcett, Jaclyn Smith en Kate Jackson in de huid van de Angels. In 2000 werd Charlie’s Angels voor het eerst verfilmd. De hoofdrollen gingen daarbij naar Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu. Een tweede film (Charlie’s Angels: Full Throttle) draaide in 2003 in de bioscoop. Sindsdien was het vrij stil omtrent de franchise. Dit jaar keert Charlie’s Angels dus echter terug op het witte doek. Je kunt de film in oktober gaan checken.

En Lupita Nyong’o dan?

Het zou overigens zomaar kunnen dat de naam Ella Balinska je nog niet zoveel zegt. Dat kan goed kloppen, aangezien eerder gedacht werd dat Lupita Nyong’o een rol in deze reboot had gescoord. Meer weten over de dames? We stellen de cast graag nog even wat uitgebreider aan je voor.

Lees verder