Good morning, Angels! Cast van Charlie’s Angels-reboot is definitief

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Good morning, Angels! Cast van Charlie’s Angels-reboot is definitief

Good morning, Angels! Cast van Charlie’s Angels-reboot is definitief

|
|

Laatste update:

Over de mysterieuze nieuwe Charlie’s Angels-reboot deden veel geruchten de ronde. Nu is eindelijk bekend wie de vrouwelijke spionnen zijn!

De gelukkigen zijn Kristen Stewart, Naomi Scott en... Ella Balinska. We nemen de ‘top secret agents’ even met je door!

Kristen Stewart werd natuurlijk wereldberoemd door haar rol in de Twilight-saga. De laatste jaren speelde ze vooral in kleinere films, en dat is haar moeilijk kwalijk te nemen na alle vampierenhysterie. Charlie’s Angels is Stewarts eerste rol in een big budget-film sinds 2012 (Snow White And The Huntsman, Twilight - Breaking Dawn, Part 2).

Naomi Scott speelde voorheen een hoofdrol in Terra Nova én de Power Rangers-reboot van vorig jaar. Volgend jaar is ze bovendien te zien als prinses Jasmine, in de live-action Aladdin-film met Will Smith en de Tunesisch-Nederlandse acteur Marwan Kenzari.

Ella Balinska is veruit de minst bekende nieuwe ‘angel’. Ze speelde voornamelijk in (onafhankelijke) films, en deed nu en dan een aflevering in Britse dramaseries (Casualty, Midsomer Murders).

Recent leek het er sterk op dat Lupita Nyong’o (12 Years A Slave, Star Wars, Black Panther) ook één van Charlie’s geheimagentes zou spelen. Of ze de rol heeft geweigerd, of helemaal niet aangeboden kreeg, is onbekend.

Regisseur Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2) zal zelf ook in de film te zien zijn. Zij speelt een vrouwelijke versie van ‘Bosley’, de contactpersoon tussen de mysterieuze Charlie en z’n agenten. 

Hoeveel Angels?

De nieuwe engeltjes zijn niet per se dezelfde als in de eerdere Charlie’s Angels-films. Net zoals Lucy Liu, Drew Barrymore en Cameron Diaz ook Farrah Fawcett, Jaclyn Smith en Kate Jackson uit de jaren 70-televisieserie niet vervingen.

De achtergrond van het verhaal is dat het detectivebureau The Townsend Agency inmiddels een multinational is geworden. De nieuwe ‘angels’ zijn dus slechts één van de vele teams die voor Charlie werken.

We verwachten niet ineens een soort ‘Charlie Cinematic Universe’, dat wordt bevolkt door stoere vrouwen. Met de vernieuwde aanpak is het wel mogelijk om de bezetting van de teams te wijzigen.

Laten we eerst maar afwachten of de vernieuwde Charlie’s Angels een succes wordt! De opnames zijn gepland voor september 2018, de film zou ongeveer een jaar later in première moeten gaan.

Lees verder