Eerste beelden van de set van John Wick 3: Parabellum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eerste beelden van de set van John Wick 3: Parabellum

Eerste beelden van de set van John Wick 3: Parabellum

|
|

Laatste update:

We weten niet wat criminelen nog van John Wick af kunnen nemen, na zijn hond en zijn classic Ford Mustang. We weten wél dat de wraak van de ijskoude killer verschrikkelijk zal zijn!

John Wick, de keiharde budget-actiefilm (30 miljoen) was een onverwacht groot succes, waarna Reeves snel weer aan de bak mocht als de dodelijke ‘hitman’. Het vervolg bracht ruim 170 miljoen dollar in het laatje, met een budget van 40 miljoen.

De opnames van John Wick 3 begonnen eind april in New York. Cinematograaf Dan Laustsen postte deze beelden op sociale media. De beelden tonen John Wick in New York, omgeven door neonlichten en héél veel regen! Het doet zelfs een klein beetje denken aan de futuristische ‘noir’-sfeer uit Blade Runner.

War! What is it good for?

De werktitel van John Wick 3 is ‘Parabellum’. Dat is Latijn voor ‘bereid je voor op oorlog’. Wie John Wick 2 gezien heeft, weet waar dit op slaat. In deze film wordt Wick zo’n 23 keer verraden, en eindigt hij op de dodenlijst van elke huurmoordenaar op aarde!

Wick is verbannen uit de gemeenschap van getrainde killers, en moet op eigen houtje uit New York zien te ontsnappen. Naast Keanu Reeves keren Ruby Rose, Laurence Fishburne, John Leguizamo en rapper Common terug. Nieuwkomer in de harde wereld van John Wick is de Japanse acteur Hiroyuki Sanada (Life, 47 Ronin, The Last Samurai).

De derde film is volgens regisseur Chad Stahelski de laatste in de John Wick-serie; hoewel je het in Hollywood natuurlijk nooit zeker weet…

John Wick 3: Parabellum verschijnt in mei 2019 in de bioscoop. Als de opnames van John Wick 3 afgerond zijn, keert Reeves waarschijnlijk terug naar zijn roots: er is sprake van een nieuwe Bill & Ted-film! De gruizige wereld van John Wick is ook onderweg naar het kleine scherm. Tv-zender Starz werkt hard aan een spin-off: The Continental.

Lees verder