Goede Tijden, Slechte Tijden GTST cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Goede Tijden, Slechte Tijden GTST cast
Goede Tijden, Slechte TijdenTVRTL

Eerste beelden nieuw seizoen GTST: ‘Ze heeft het niet gered’

|
|

Laatste update:

Over twee weekjes begint het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Wat staat de inwoners van Meerdijk te wachten? RTL deelt de eerste schokkende trailer!

Trailer nieuw seizoen GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) eindigde dit jaar met een flink aantal spannende cliffhangers! Moet Julian (weer gespeeld door Cas Jansen) echt de gevangenis in? Wat voor snode plannen heeft Stefano bedacht voor Daan? De grootste vraag is echter hoe het afloopt met Shanti en haar baby... Als voorproefje deelde RTL zojuist de eerste schokkende trailer!

Hoe gaat het met Shanti en Rik?

In de trailer zien we Rik in het ziekenhuis, waar de zwangere Shanti in de laatste aflevering voor de zomerstop bewusteloos raakte. “Ze heeft het niet gered”, horen we Rik in de eerste beelden van het nieuwe seizoen zeggen... Mogelijk kunnen de artsen Shanti dus niet meer redden. Het kan echter ook zijn dat Rik het over het kindje heeft. Het nieuws is hoe dan ook hartverscheurend: we zien Rik huilend bij een auto zitten en later zelfs angstig naar zijn hart grijpen.

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 29 augustus te zien op RTL 4. We weten helaas al dat Tommy van Lent, die Steef Verduyn speelt in de soapserie, vertrekt uit Meerdijk.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder