Tommy van Lent

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tommy van Lent
Goede Tijden, Slechte TijdenTV

Tommy van Lent vertrekt uit GTST

|
|

Laatste update:

Wisseling van de wacht bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Tommy van Lent, die Steef Verduyn speelt in de soapserie, vertrekt. De 18-jarige acteur gaat namelijk studeren. Dat betekent echter niet dat we afscheid moeten nemen van Steef; een andere acteur neemt de rol over. Wie dat is, is nog niet bekend.

Toneelschool

In de podcast van GTST deelt Tommy het nieuws: "Ik moest een keuze maken", zegt hij. "Ik heb hier geweldige jaren gehad. (...) Ik ga er dus uit en een andere acteur gaat mijn rol vertolken". Momenteel volgt Tommy een opleiding tot filmacteur op het mbo, maar hij wil graag naar de toneelschool. Dat gaat naar eigen zeggen niet samen met de draaidagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Ook Lone van Roosendaal vertrok eerder dit jaar uit de soap.

Steef Verduyn

Tommy van Lent speelt sinds 2019 in de bekendste soap van Nederland. Toen maakten ook de overige leden van de familie Verduyn hun opwachting. Steef is de zoon van Julian Verduyn en Saskia Visser. In eerste instantie zagen we vrij weinig van Steef, maar de laatste tijd was hij een stuk vaker te zien, met Jada Borsato. Het is niet duidelijk wanneer Tommy voor het laatst in GTST te zien is.

Goede Tijden, Slechte Tijden keert op 29 augustus terug op tv.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder